Vi bruker informasjonskapsler for å generere kule statistikker, levere skreddersydde tilbud andre steder på internett og gjøre nettstedet vårt bedre.
Hvis du blir værende, regner vi med at du ikke har noe imot informasjonskapsler. Angi parametere for informasjonskapsler  

Presseområde

Trainline

Med Trainline er det raskt og enkelt å kjøpe togbilletter i Frankrike og Europa fra datamaskinen eller mobilen din. Vi er knyttet til reservasjonssystemene til togselskap i over 20 europeiske land, blant annet SNCF, Deutsche Bahn, Trenitalia og Eurostar. Det gjør oss i stand til å bestille direkte fra kilden og tilby billetter til lavest mulig pris. Teamet vårt har vokst fra tre til over seksti personer siden 2009. Vi selger over 5000 billetter hver dag, til 1,8 millioner brukere.

I 2009 opprettet vi Captain Train for å gjøre billettkjøp på Internett litt enklere. Vi legger stor vekt på nettstedets og applikasjonenes brukervennlighet og tekniske kvalitet. Hos oss får du aldri se bannerannonser med reklame. Alt gjøres for din skyld slik at du bestille din neste togreise uten å bli drevet til vanvidd.

I mars 2016 sa vi hallo til Trainline og slo oss sammen med dem for å skape den beste nettplattformen for togbilletter i Europa. Captain Train (nå kalt Trainline) er en del av Trainline Group, og teamet og målet vårt er det samme: Vi er her for å gjøre togreiser enklere og smartere for folk i Storbritannia, Frankrike og resten av Europa.

 

Kontakt

Hvis du er journalist eller ønsker mer informasjon, send en e-post til cerffr@genvayvar.rh.

Du kan også ta en titt på Facebook-siden vår eller se hva kundene våre sier om oss på Twitter.